Zorgflats

Voor wie

Woonzorgcentrum De Meers beschikt over 14 zorgflats (tweepersoonskamer). De flats bevinden zich in een aparte vleugel die uitgeeft op de Zuiderpromenade. Ze zijn uitgerust als tweepersoonskamers voor koppels (gehuwden of samenwonenden binnen diverse familiebanden of andere vormen van samen leven) waarvan minstens één van beide partners zorgen nodig heeft. Eén van de partners mag dementerend zijn indien deze geen wegloopgedrag vertoont. De verzorging binnen de woonzorgflats is dezelfde als deze binnen WZC De Meers.

Ons aanbod

De zorgflats hebben een oppervlakte van 60 m² en zijn volledig uitgerust voor rolstoelgebruikers. Ze hebben een ruime living met een volledig ingerichte keuken. Vanuit de living heb je zicht over de binnentuin of de Zuiderpromenade.

Inrichten naar eigen smaak

Alle flats beschikken over een terras dat toegankelijk is vanuit de living en de slaapkamer. In alle slaapkamers staat een tweepersoonskleerkast en is er voldoende ruimte om met een tillift te werken. Er worden hoog-laag zorgbedden voorzien. In de badkamer zijn twee lavabo’s, een toilet en een rolstoel-toegankelijke douche. In de inkomhal is er een vestiaire. De inrichting gebeurt volgens eigen smaak.

Tarieven

Klik hier voor een overzicht van de huidige tarieven in WZC De Meers.