Repetitieruimtes

Stad Waregem heeft twee repetitieruimtes die beheerd worden door de stedelijke jeugddienst.Eén repetitieruimte bevindt zich in de ondergrondse parking van winkelcentrum 't Pand en één bevindt zich in de Schoolstraat in Beveren-Leie.

Waregemse muziekgroepjes kunnen er gratis oefenen mits enkele voorwaarden.

Elke repetitieruimte bestaat uit het muzieklokaal en drie bergingen. In een berging kan telkens een muziekgroep zijn materiaal stockeren op momenten dat er niet gerepeteerd wordt. Elk muziekgroepje spreekt dan vaste momenten of met de jeugddienst waarop ze kunnen repeteren.Wil je weten of er nog plaatsten beschikbaar zijn in de repetitieruimtes?

Stuur dan een email naar repetitieruimtes@waregem.be of contacteer de jeugddienst. Indien er geen plaatsen meer beschikbaar zijn, plaatsen we jouw groepje op de reservelijst. Wanneer er een plaats vrijkomt krijgt jouw groepje dan de eerste kans om in één van de repetitieruimtes te oefenen.

Ook Jeugdhuis Jakkedoe beschikt over een repetitieruimte.  Wil je weten of er nog plaats is en onder welke voorwaarden dit kan? Mail naar info@jakkedoe.be