Winkelapp Waregem Winkelt

Het logo van de Waregem Winkelt-app

Wie in Waregem winkelt, wordt beloond!

De Waregem Winkelt-app is jouw gids voor alle handelszaken in Waregem en de deelgemeenten. Naast een visuele opfrissing vallen er ook heel wat leuke prijzen te winnen. De app blijft bovendien volledig gratis.

Handige tools in een nieuw jasje

Wie de app al gebruikt(e), blijft de vertrouwde elementen terugvinden: een digitale spaarkaart voor honderden winkels in Waregem, een portefeuille voor je digitale Waregembonnen en alle informatie over de Waregemse handelaars.

Klaar om Waregem Winkelt te ontdekken? Download dan snel de app op jouw smartphone via de onderstaande links. Wie de app al voor april 2024 gebruikte, hoeft enkel een update te installeren.

Koop, scan en win bij Waregemse handelaars

Je app is een digitale spaarkaart van alle deelnemende handelaars. Zo kan je genieten van promoacties bij de winkel of horecazaak in kwestie. Daarbovenop spaar je ook nog eens Waregempunten waarmee je deelneemt aan winacties in 2024:

  • Voorjaarswinactie: tot en met 12 mei
  • Lentewinactie: 13 mei tot en met 23 juni
  • Zomerwinactie: 24 juni tot en met 27 augustus
  • Herfstwinactie: 28 augustus tot en met 6 oktober
  • Winterwinactie: 7 oktober tot en met 31 december

Je verzamelt Waregempunten door de QR-code bij deelnemende handelaars te scannen. Per scan verdien je 1 Waregempunt. Hoe meer stadspunten je bezit, hoe meer kans je maakt om te winnen. We zetten iedere keer automatisch maximaal 25 Waregempunten in. 

Bij iedere winactie maak je kans op een hoofdprijs van 500 euro en de totale prijzenpot bedraagt telkens ongeveer 1000 euro.

Koop, spendeer en schenk digitale Waregembonnen

En natuurlijk vind je ook je digitale Waregembonnen terug in je digitale portefeuille. In de app kan je de bonnen zelf aankopen, spenderen bij een Waregemse handelaar of als cadeau wegschenken.

De Waregem-app is een initiatief van autonoom gemeentebedrijf WAGSO en is ontwikkeld in samenwerking met het stadbestuur.