Waregem Winkelt-app voor handelaars

Enkele screenshots van de Waregem Winkelt-app

De vertrouwde Waregemse winkelapp kreeg een update. Naast alle gratis hulpmiddelen ter ondersteuning van het lokale handelsapparaat horen daar nu ook leuke beloningen voor klanten én handelaars bij.

Winacties met prijzen voor klanten én handelaars

Wie in Waregem Winkelt, wordt beloond. Daarmee overtuigen we jouw klanten om lokaal te kopen en zo deel te nemen aan de vijf resterende winacties in 2024. Maar we belonen ook de handelaars die actief gebruik maken van de gratis toepassingen in de app.

Per winactie worden twee handelaars beloond met een culinaire bon van 100 euro. Scan en scoor dus zelf met de nieuwe app! Heb je vragen over deze wedstrijd? Contacteer dan onze citycoach via citycoach@waregem.be.

Gratis hulpmiddelen voor jouw zaak

Naast de nieuwe winacties vind je in de app nog steeds de vertrouwde hulpmiddelen voor jouw zaak:

  • Gratis digitale spaarkaart voor jouw klanten: je reikt punten uit per scan en stelt beloningen in voor je trouwste klanten (loyaliteitsvoordelen)
  • Promotie en evenementen: via de app kan je promoties delen met alle gebruikers en je kunt er bijvoorbeeld ook je volgende opendeurdag delen
  • Ontvang de digitale Waregembon: ontvang digitale Waregembonnen in de veilige omgeving van de Waregemse winkelapp

Heb je nog geen toegang tot jouw bedrijfspagina in de app? Vervolledig dan eerst de gegevens in de Bedrijvengids  en contacteer onze citycoach om jouw account te koppelen.

Nog vragen?

In de promotiefolder die je hieronder kunt downloaden, vind je alle informatie die je nodig hebt. Blijf je toch met vragen zitten? Check de veelgestelde vragen via de link hieronder en aarzel dan niet om onze citycoach te contacteren.

  Download de folder voor handelaars
  Lees de veelgestelde vragen