WandelFotoZoektocht 2021

14 juni 202131 augustus 2021
wandelfotozoektocht

De WandelFotoZoektocht in Desselgem is afgelopen. Uit de bijna duizend deelnemers werden 25 winnaars geloot. Deze werden persoonlijk gecontacteerd en uitgenodigd op de prijsuitreiking op woensdag 22 september in Desselgem.

Proficiat aan alle winnaars en bedankt aan alle deelnemers. Tot volgend jaar voor een nieuwe WandelFotoZoektocht! 

Onderaan deze pagina vind je de juiste oplossingen.  

Huisnummers optellen langs de mooiste plekjes van Desselgem

Net zoals vorig jaar kon er weer flink wat gestapt en gezocht worden in Waregem, want de dienst toerisme bokste opnieuw een leuke WandelFotoZoektocht in elkaar. Deze keer in Desselgem en al haar mooiste plekjes: van OC De Coorenaar, langs de Leie en de Leiekant richting verschillende wijken!

Tijdens de wandeling zocht je 40 foto’s op de route. Door telkens de overeenkomstige huisnummers te onthouden en op te tellen, kwam je tot één cijfer. Dit was het juiste antwoord. 

25 deelnemers met het juiste antwoord werden in de bloemetjes gezet met een leuke prijs. De hoofdwinnaar kreeg een wellnesscheque ter waarde van 150 euro!

De WandelFotoZoektocht toch nog eens doen? Het deelnameformulier met de route, reglement, foto's en antwoordstrook kan je HIER nog steeds downloaden! De oplossing vind je onderaan deze pagina.

Flyer WandelFotoZoektocht 2021