Verkeershinder in de week van 13 mei

Gepubliceerd op Woensdag 08 mei 2024

In de week van 13 mei zal er hinder zijn in volgende straten:

Stormestraat 

Op maandag 13 mei plaatst een aannemer een mobiele kraan op de rijweg in de Stormestraat tussen de Verhelststraat en de Markt  van 6.00u. tot 13.00u. Er is geen doorgaand verkeer mogelijk. De aannemer voorziet een omleiding via de Verhelststraat en Oscar Verschuerestraat naar de Stationsstraat.

Vlasstraat 

Op donderdag 16 en vrijdag 17 mei plaatst een aannemer een mobiele kraan op de rijweg in de Vlaslaan voor de demontage van een torenkraan. Er is geen doorgaand verkeer mogelijk. De aannemer voorziet een omleiding via de Kasteelstraat - Nieuwstraat - Jozef De Costerstraat - Hendrik Consciencestraat en Pieter Carlierstraat.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Deze werken lopen ondertussen nog: 

 

Dolagestraat

Tussen dinsdag 30 april en woensdag 15 mei voert een aannemer nutswerken uit in opdracht van Fluvius in de Dolagestraat. Er is geen doorgaand verkeer mogelijk tussen de Robijnstraat en de Leie. De aannemer voorziet een omleiding via de Hooistraat, Leiestraat en Desselgem-Trakel.

Kwadestraat

Sinds maandag 15 april zijn er weg- en rioleringswerken gestart in de Kwadestraat. De verwachte duurtijd van deze werken is tot eind 2024. Voor het autoverkeer is er een omleiding voorzien via de Waregemstraat en Gentseweg. Voor het fietsverkeer zijn omleidingen voorzien via de Waregemstraat en Radestraat naar de Gentseweg en via de Poelstraat, Wetstraat en Tapuitstraat naar de Desselgemseweg.

Franklin Rooseveltlaan - Potegemstraat

Sinds maandag 8 april zijn er weg- en rioleringswerken gestart in de Franklin Rooseveltlaan. De verwachte duurtijd van deze werken is 2,5 jaar. De werken starten op 8 april in de Potegemstraat aan de Gaverbeek. Alle info over deze werken vind je hier.

Kruispunt 'Belgiek' in Deerlijk

Sinds dinsdag 8 augustus 2023 zijn er weg- en rioleringswerken gestart juist voorbij het op- en afrittencomplex E17 richting Vichte. Tijdens de eerste fase van de werken kan men vanaf de E17 niet meer richting Vichte rijden. De aannemer voorziet een omleiding via de E17 naar het op- en afrittencomplex in Waregem om verder via de Anzegemseweg naar Anzegem te rijden. Alle info over deze werken vind je op www.wegenenverkeer.be/werken/herinrichting-van-vichtesteenweg-en-belgie….

Deerlijkseweg

Sinds 26 september 2022 zijn er grote rioleringswerken in de Deerlijkseweg. De werken duren anderhalf jaar. De Deerlijkseweg is ondertussen terug open voor het verkeer. De werken situeren zich in de zijstraten. Alle info, maatregelen en omleidingen vind je in het nieuwsbericht over deze werken.

Vichtseweg - Waregemstraat (Anzegem)

Sinds 24 oktober 2022 zijn er grote rioleringswerken gestart in de Waregemstraat in Anzegem. Ook het wegdek wordt aangepakt en er komen nieuwe fietspaden.  Alle info over deze werken vind je hier.

Waregemseweg - Kasteelstraat (Wortegem-Petegem)

Sinds 27 maart zijn er grote rioleringswerken in de Waregemseweg en de Kasteelstraat in Wortegem-Petegem. De werken duren tot en met de zomer van 2024. Er is tijdens de werken geen doorgaand verkeer mogelijk. Er is een omleiding in beide richtingen via de Flanders Fieldweg en de Anzegemseweg. Alle info over de werken vind je hier.