Tentoonstellingsruimte Koetshuis

Koetshuis

Het Koetshuis heropent binnenkort opnieuw de deuren. De kunstenaars zullen dit doen met de grootste aandacht voor de veiligheid van de bezoekers. We vragen om telefonisch een reservatie te maken. Het nummer van de exposant zal telkens in de kalender staan. Om een veilig en comfortabel bezoek te garanderen, worden maximaal 5 personen tegelijk toelaten en zal er aan de ingang handgel staan. Volg alle updates van de expo's op de Facebookpagina of bekijk de kalender van het Koetshuis.

Het Koetshuis werd gerenoveerd tot tentoonstellingsruimte gericht op de (amateur)kunstenaar. Het Koetshuis bevindt zich in de unieke setting van het Park Baron Casier, Stationsstraat 34. Reservaties worden beheerd door de cultuurdienst. Voor je de cultuurdienst contacteert, raden we aan de stappen tot reservatie hieronder door te nemen.

Reservatie

Het Koetshuis kan gehuurd worden volgens beschikbaarheid. Via de onderstaande Google Agenda kan je de beschikbaarheid controleren. Elke aanvraag gebeurt via  aanvraagformulier koetshuis. Het formulier kan via scan of op papier bezorgd worden aan de cultuurdienst, Gemeenteplein 2 of via koetshuis@waregem.be.

Wanneer de cultuurdienst je aanvraag heeft behandeld, wordt deze voorgelegd aan het college van Burgemeester en Schepenen. Na goedkeuring krijg je een bevestigingmail. De reservatie is pas definitief na betaling van de huurprijs binnen de 14 dagen.

Plan

Een grondplan met afmetingen van het Koetshuis vind je hier.

Gebruikersreglement

In dit  gebruikersreglement vind je oa. de tarieven, huurperiodes, voorwaarden, ... .

Agenda: Exposerende kunstenaars

Doorklikken op een item uit de agenda is mogelijk. In het item vind je contactgegevens indien die beschikbaar zijn.

Op de hoogte blijven van komende exposities?

Volg onze Facebookpagina 'Het Koetshuis Waregem' 

Houd onderstaande kalender in de gaten

Zoek de expositie in de agenda 'UiT in Waregem'