Blue-bike deelfietsen

Met de trein komen en zonder file raken waar je moet zijn... of omgekeerd, zonder file naar station rijden en altijd op tijd zijn voor de trein: het kan met de Blue-bike deelfietsen in Waregem! Je houdt je kaart voor de sleutelautomaat en klaar; de Blue-bike zal de jouwe zijn tot je weer terugkeert naar het station (max. 24 uur).

De Blue-bike deelfietsen zijn kwalitatieve fietsen met verlichting, een handig mandje voor handtas of laptop, een in de hoogte verstelbaar zadel en een stevig fietsslot. De deelfiets is dus geschikt voor iedereen.

Fietsen voor 1,15 euro

Je kan in Waregem een Blue Bike huren aan 1,15 euro per rit in plaats van de gebruikelijke 3,15 euro.  Hiervoor heb je wel nog een abonnementskaart nodig.  Deze kaart kan je hier aanvragen en kost 12 euro per jaar. Met jouw kaartje kan je in meer dan 40 stations 24/24 uur een Blue Bike huren.

In Waregem vind je een Blue Bike sleutelautomaat in de fietsenstalling van het station en aan Waregem Expo.  De medewerkers van het Fietspunt zorgen ervoor dat deze fietsen steeds in topconditie zijn.

Blue-bike voor bedrijven

Woon-werkverkeer, vergaderingen,... Met Blue-bike beschikken jouw werknemers over een comfortabele fiets aan 44 stations in BelgiĆ«! Meer info vind je in de brochure voor ondernemingen.