Vlaanderen Feest 2024

Gepubliceerd op Maandag 24 juni 2024
11 juli 2024

TOERMEE LOKAAL

KLEINE OPTREDENS DOOR GROTE TALENTEN

Op donderdag 11 juli organiseert de Waregemse cultuurraad Toermee Lokaal. Tijdens het Feest van de Vlaamse Gemeenschap kan je genieten van talent van eigen bodem in het gezellige Beveren-Leie. De site van OC De Kernelle wordt een kleine festivalweide met mini-optredens van lokale artiesten.

De muzikanten van Het Bevers Jeugdorkest  pakken je helemaal in met hun virtuoze composities en laten geen instrument onbespeeld. Joris Vercruysse & Ciel Lissens  brengen in duet een prachtig stukje klassiek met harp en dwarsfluit. De artiesten van Let's Dance verrassen je met een vitaal staaltje modern, jazz en showdance. De koorzangers van de Sint-Gregoriuszanggilde laten hun zoetgevooisde stem horen en maak kennis met Lady Saxoline,de zeventienjarige saxofoniste. Een gevarieerd programma en sfeer verzekerd! 

Toermee Lokaal

OOK NOG... 

Davidsfonds Desselgem organiseert op zondag 7 juli een Vlaams Feestontbijt van 8.30u. tot 11.00u. in OC De Coorenaer in Desselgem. Inschrijven kan t.e.m. 1 juli 2024. Meer info via isabelle.desmeyter@telenet.be.