Nog meer dienstverlening met de Waregem-app

Gepubliceerd op Woensdag 05 juni 2024

Vanaf nu is er voor elke smartphone ook een Waregemse versie van de Mijn Burgerprofiel-app. De focus van deze gratis app ligt op snelle, directe digitale dienstverlening. Elke gebruiker kan er rechtstreeks attesten opvragen, stad en welzijn contacteren, meldingen doen, enzovoort.

Sinds de lancering van de Vlaamse app van Mijn Burgerprofiel in juli 2022 zijn er al heel wat extra functies en integraties beschikbaar. Bovendien kan elke gemeente of stad zijn eigen lokale versie lanceren, met eigen mogelijkheden.  De basis van de app blijft sowieso de Vlaamse versie, met alle ontsloten Vlaamse en federale dienstverlening (zoals heel wat attesten van burgerzaken), de integratie van eBox en Mijn Bibliotheek, een wallet voor persoonlijke offline opslag van documenten, enzovoort. 

Heel handig in deze verkiezingsweek is dat jouw oproepingsbrief ook digitaal beschikbaar is in de app.

De toegevoegde Waregemse functionaliteit bestaat onder andere uit openingsuren van stad en welzijn, rechtstreekse contactmogelijkheden vanuit de app, Waregems nieuws en evenementen, snelle toegang tot meldingen en afspraken maken, enzovoort.

Meer info en downloaden

 

Naast een app voor dienstverlening blijft uiteraard ook de Waregem Winkelt-app bestaan. Deze mobiele toepassing werd recent nog geherlanceerd en focust op lokaal winkelen en beleving. Want wie in Waregem winkelt, wordt beloond! 

Waregem-app van Mijn Burgerprofiel