Maak het groener: verkoopactie met korting

Gepubliceerd op Maandag 01 juli 2024
01 juli 202421 oktober 2024
Maak het Groener

Wist je dat de totale oppervlakte aan privétuinen in Vlaanderen veel groter is dan alle natuurgebieden samen? Onder de noemer ‘Maak het groener in Zuid-West-Vlaanderen’ wil Natuur.koepel vzw, in samenwerking met de Provincie West-Vlaanderen en de stad, iedereen aanmoedigen om streekeigen bomen en struiken aan te planten. Want bomen en struiken zijn niet enkel mooi om naar te kijken. Ze zijn een thuis voor heel wat vogels, insecten en zoogdieren. Zij vluchten erin weg bij gevaar, maken er een nestje en vinden er voedsel. 

Het concept is simpel. Wij stelden verschillende plantpakketten samen volgens het type haag, bosje of houtkant dat je wenst. Hou je van een bijen- of vogelvriendelijke tuin of wil je graag kunnen snoepen van je tuin? Er is voor elk wat wils, ook voor mensen met een kleinere stadstuin!

Hagen, heggen, voedselbosjes, kleinfruit...

Naast plantgoed voor hagen, heggen of vogelbosjes bieden we opnieuw een ruim assortiment streekeigen kleinfruit en fruitbomen aan. Die geven extra structuur aan je tuin en oude fruitrassen hebben bovendien een belangrijke cultuurhistorische waarde. Er is keuze uit verschillende ziekteresistente en zelfbestuivende soorten in hoogstam en laagstam. Steunpalen en bindband kan je mee bestellen. En ook het populaire sneukelhoekpakket is opnieuw van de partij. Maak zo van je tuin een groene plek om van te smullen! 

Alle pakketten en soorten kan je aanplanten op een beperkte oppervlakte, je hoeft zeker geen grote tuin te hebben. We verkopen de pakketten aan een zeer voordelige prijs en de opbrengst van de actie gaat naar de aankoop van waardevolle natuurgebieden in jouw omgeving. Dubbele winst voor de natuur!

Extra korting voor de Waregemnaar

Als inwoner van Waregem krijg je van de stad 5 euro tegemoetkoming op je bestelling. Deze korting wordt automatisch aangerekend. Inschrijven is mogelijk tot 21 oktober. 

Meer info over de actie

Plaats hier je bestelling