Fulltime vervangingscontract Redder

Gepubliceerd op Dinsdag 16 juli 2024

Jouw functie 
Als redder ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van de zwembadbezoekers, voor een optimale hygiënische toestand van de infrastructuur en materialen, voor het accuraat uitvoeren van de kassadienst en voor een klantvriendelijke dienst- en informatieverlening. Je staat onder de functionele leiding van de zwembadbeheerder.  Je wordt ook ingeschakeld voor de groepslessen van ons zwemonderwijs.

Aanwervingsvoorwaarden 
Je bent in het bezit van een hoger reddersdiploma op het moment van de selectieproef. Kandidaten die geen reddersdiploma hebben kunnen deelnemen aan de cursus in Waregem van 12/08/2024 tem 23/08/2024. 
Inschrijven en info over de redderscursus kan je HIER terugvinden.

Jouw profiel 
Je hebt de nodige vaardigheden om een verantwoordelijke functie op te nemen. Als redder ben je flexibel, enthousiast en discreet ingesteld. Weekend- en avondwerk behoren vanzelfsprekend tot het takenpakket.  

Wij bieden
Een vervangingscontract vanaf 16 september 2024 met de mogelijkheid tot contract van onbepaalde duur vanaf mei 2025. Een voltijdse contractuele functie in de salarisschaal A2 van de PC 329 socio-culturele sector met als extra’s: fietsvergoeding, opleidingsmogelijkheden en een interessante verlofregeling. 

Interesse? 
Mail dan je motivatiebrief  en cv  ten laatste op zondag 1 september 2024 door naar maxim@waregemsport.be