Kampeerautoterrein Leiekamper

Kampeerliefhebbers met een mobilhome kunnen sinds juni 2014 terecht op kampeerautoterrein Leiekamper in Sint-Eloois-Vijve. Het  terrein bevindt zich aan de brug over de Leie. De nieuw ingerichte site is 24 op 24 uur open en heeft plaats voor acht kampeerauto’s (mobilhomes).

Voorzieningen

-    Elektriciteit
-    Afvalcontainers
-    Drinkbaar water
-    Lozingsput afvalwater

Tarief

Als kampeerder betaal je voor één volledige dag 5 euro. Daarbij zijn de  kosten voor elektriciteit (16amp/stekker) inbegrepen.
Elke gebruiker neemt bij aankomst een ticket aan de ticketzuil. Dit ticket dien je van buitenaf zichtbaar aan de voorruit van je kampeerauto te leggen.

Drinkbaar water kan met een waterslang afgetapt worden aan het sanistation mits betaling van 1 euro voor ongeveer 100 liter.

De maximale verblijfsduur bedraagt 72 opeenvolgende uren. Tussen elk gebruik met dezelfde kampeerauto dient minstens 3 dagen te liggen.

Bijkomende informatie

Het kampeerautoterrein heeft een unieke ligging. Wanneer je de trap aan de brug opgaat, kom je terecht in het centrum van Sint-Eloois-Vijve. Verse ontbijtkoeken of een gezellig restaurantje zijn dus op wandelafstand. Ook het centrum van Stad Waregem ligt op een steenworp van het kampeerautoterrein. Met de fiets of met het openbaar vervoer kan je de stad ontdekken in al haar facetten. Voor de fietsliefhebbers zijn er tientallen verrassende fietsroutes die passeren langs de Leie.

Bekijk hier het volledige reglement. Het reglement hangt ook uit aan de ingang van het kampeerautoterrein.

Bekijk hier de infofolder die elke kampeerder ter plaatse ook gratis op papier kan meenemen.

Coördinaten

50°54’31.7”N en 3°24’16.9” of 50.908797, 3.404689