Waregembon, informatie voor de handelaar

Sinds 2011 kunnen kopers Waregembonnen besteden bij deelnemende handelszaken. Sindsdien stapten al meer dan 400 handelaars mee in de Waregembon. Jaarlijks besteden klanten maar liefst meer dan 800 000 euro in Waregem.

Waarschijnlijk ben jij als Waregemse winkelier, restauranthouder of horecauitbater ook wel geprikkeld om hier GRATIS aan deel te nemen. De combinatie met eigen bonnen blijft mogelijk en biedt zo mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken.

Hoe inschrijven

  • Mail jouw interesse naar waregembon@waregem.be
  • Na goedkeuring krijg je de Waregembon-sticker. Die kleef je zichtbaar op je gevel.
  • Je bent helemaal klaar om Waregembonnen te ontvangen!

Hoe het werkt

  • Als handelaar lever je de ontvangen bonnen (5, 10 en/of 25 euro) terug in in de stadswinkel of deelgemeentehuizen. Het afscheurstrookje houd je als controle tot na de terugbetaling.
  • Waregembonnen zijn een jaar geldig. Elke handelaar kan Waregembonnen inleveren tot maximum 3 maanden na de vervaldatum.
  • Twee keer per maand  storten wij het verschuldigde bedrag terug op jouw rekeningnummer.  Ook deze transactie is gratis.

Wie als handelaar deelneemt aan de Waregembon, verklaart zich akkoord met de opname van zijn of haar gegevens in onze database met deelnemende handelaars.

CORONA MAATREGELEN: Alle Waregembonnen die vervallen tussen 14 maart 2020 en 31 december, blijven voor de klant geldig tot 3 maand na de vervaldatum die op de bon is gedrukt.  Hou met deze verlengde vervaldatum rekening bij het in ontvangst nemen van de bon van uw klant.
Bovendien heb je als handelaar nog 6 maand (in plaats van de standaard 3 maand) de tijd na deze verlengde vervaldatum om die bon terug binnen te brengen in de stadswinkel.

CORONABON: Iedere Waregemnaar kreeg een bon van 25 euro.
- De coronabon ziet er iets anders uit dan de standaard Waregembon. In plaats van het strikje in het logo, staat een hartvorm.
- De vervaldag van deze coronabon werd met 3 maand verlengd en is dus  geldig tot eind maart 2021.
- Als handelaar heeft u 6 maand na deze verlengde vervaldag om de bon terug binnen te brengen. Uiterlijk eind september 2021 dus.