Stedenbouwkundig uittreksel, milieu-inlichting en vastgoedinformatie

  Lees eerst dit:

  • Wat kost het? 25 euro per milieu-inlichting en 35 euro per stedenbouwkundig uittreksel. Je krijgt altijd een factuur voor het totale bedrag.
  • Hoe lang duurt het? De stad heeft wettelijk 30 dagen om de gevraagde informatie af te leveren. In de praktijk krijg je het gevraagde meestal binnen de 10 werkdagen.

  Maak nu hieronder de keuze die voor jou van toepassing is:

 Sinds 10 juli 2023 moeten alle notarissen, notariskantoren, immomakelaars en vastgoedkantoren hun aanvragen voor Waregem doen via het Vastgoedinformatieplatform. Van hen aanvaarden wij geen aanvragen meer die via ons lokaal webformulier worden doorgegeven.

 Een stedenbouwkundig uittreksel bestaat uit een uittreksel uit het plannenregister en uit het vergunningenregister voor de percelen waarvoor de aanvraag wordt ingediend. Het is een louter informatief afschrift en wordt opgemaakt door de dienst stedenbouw.

  De notariële inlichting bevat info over onder andere milieu, huisvesting en andere relevante gegevens. Het heeft louter een informatieve waarde en wordt opgemaakt door de dienst milieu.

  Heb je nog een specifieke vraag? Contacteer de dienst stedenbouw of de dienst milieu.