Renovatiewerken Het Pand volop bezig

Gepubliceerd op maandag 22 februari 2021

De renovatiewerken aan winkelcentrum Het Pand zijn volop bezig. Het einde van de werkzaamheden is voorzien in augustus 2022.

Werfzones

Een deel van de parking Meersstraat en de Markt dienen als werfzone en werfinrit. Vrachtwagens en werfvoertuigen rijden er dan ook regelmatig de werf in.

Ondergronds parkeren Pand

Tijdens de volledige duur van de renovatiewerken kunnen alleen abonnees parkeren in de ondergrondse parking Het Pand. We verwijzen kortparkeerders dan ook door naar de parking Zuiderpromenade of de gratis randparkings langs de ring. Met andere woorden: een ticket nemen aan de inrit van parking Het Pand is niet meer mogelijk. Ook een doorrit door de parking kan niet meer.

Voetgangers

Ook voor voetgangers is het tijdens de renovatiewerken niet mogelijk om door Het Pand van / naar de Markt te gaan. Vanaf de parking Meersstraat is de aangewezen route via het kleine Meersstraatje en de Stormestraat. Vanop de Zuiderpromenade ga je naar de Markt via de Holstraat.

Stadhuis en postkantoor bereikbaar

Het stadhuis binnengaan kan momenteel niet via de vertrouwde stadswinkel. Je komt nu binnen via de ceremoniële inkom (aan de trouwzaal) van waaruit je met duidelijke bewegwijzering naar de stadswinkel wordt begeleid. De collega’s aan de balie wijzen je daarna de weg naar de dienst die je nodig hebt of geven je een ticket voor de wachtrij bij de dienst burgerzaken. Aan de dienstverlening op zich verandert niks.

Bpost kan je bereiken via de trap aan het vroegere postkantoor (kant Schakelstraat) en vervolgens langs de passerelle. Personen met een beperking kunnen bpost tijdens de openingstijden van het stadhuis bereiken via de ceremoniële inkom van het stadhuis.

 Even meekijken hoe je nu precies in het stadhuis of in bpost kan geraken? In deze video leggen we het stap voor stap uit.

Volg de werken op de voet op de website en Facebookpagina van Het Pand Ontpopt. 

bereikbaarheid stadhuis en bpost tijdens werken pand