Nieuw in zwembad De Treffer

Gepubliceerd op Maandag 05 juli 2021
inkom zwembad De Treffer

Inkomhal en kassasysteem

Inkomhal 

De inkomhal van het zwembad ziet er helemaal anders en een pak frisser uit. Het meest opvallende is de verplaatsing van de kassa naar de rechtermuur. Zo is de inkomhal ruimer en kunnen er meer mensen binnen aanschuiven. De nieuwe opstelling zorgt voor een vlottere circulatie. Ook voor rolstoelgebruikers is de nieuwe kassa tevens helemaal toegankelijk. Naast de kassa wordt ook de toegangscontrole onder handen genomen. De bestaande draaihekjes maken plaats voor drie automatische toegangspoorten.

Kassasysteem

Niet alleen de kassaruimte wijzigt, ook het kassasysteem is vernieuwd. Het nieuwe systeem werkt met QR-codes. Bij losse zwemtickets komt de QR-code op het kasticket, bij beurtenkaaren staat de QR-code op de plastic kaart of staan je beurten op je identiteitskaart.

Tickets

Een ticket of beurtenkaart kopen kan op verschillende manieren:

  • Bemande kassa: voor dagtickets,  (verlengen van) beurtenkaarten en dagtickets aan voordeeltarief voor Waregemnaars.
  • Self service kiosk: voor dagtickets en verlengen van beurtenkaarten, ook buiten de openingsuren van de kassa. Nieuwe beurtenkaarten aankopen kan niet aan de kiosk. Betaling enkel met Bancontact.
  • Webshop: voor dagtickets en verlengen van beurtenkaarten, 24 uur per dag. Raadpleeg HIER onze webshop. Nieuwe beurtenkaarten aankopen kan niet via de webshop.

Veel gestelde vragen